Hyr hos oss för bröllop, fest eller konferens

Vår festlokal är något alldeles extra! Den var tidigare fruktlager, verkstad, traktorgarage och loge. Nu är den ett perfekt ställe för bröllopsmiddagar, privata fester, konferenser eller evenemang. Vi kan ta hand om cirka 70 sittande gäster inomhus och har möjlighet till att förlänga festen ut i trädgården med hjälp av tält.

Klicka på bilderna för större format.

Fyller någon jämnt? Bröllopsdag? Ska stora släkten samlas?

... eller är det helt enkelt bara dags för lite hederligt firande? Då finns vår festlokal fullt utrustad här för dig.
Vi kan hjälpa dig med hela arrangemanget eller ta hand om utvalda delar. Det är helt upp till dig. Vi samarbetar med lokala bönder för att kunna ta fram närproducerade råvaror. Vi har kockar som gärna kommer och lagar mat tillsammans med hela sällskapet - eller åt det, om ni hellre vill ägna er åt lite champagneprovning under tiden. Hos oss kan ni äta, baka, dansa, dricka och umgås. Några timmar eller en hel dag. Ni sätter ramarna.

Matlagning, vinprovning eller ...?

Om det är dags att göra något särskilt i anslutning till festen eller konferensen kan vi bistå med det mesta. Vad sägs om lerduveskytte, matlagning, fårvallning, yxkastning, gräsklipperacing eller vin/cider/spritprovning? Eller varför inte allt på en gång?
Vi kan göra stora eller mindre arrangemang till möhippa/svensexa, konferenser, kick off:er, födelsedagsfester eller kidnappningar av chefen inför hans femtioårsfirande.

Länk till "Skånebröllop.se"
 

Är det dags för konferens?

Hos oss hittar ni den perfekta miljön för teambuilding, brainstorming och rekreation. Här finns svindlande natur och framförallt koncentrerad tystnad. Utrustning finns redan här; vi tillhandahåller projektor, blädderblock, pennor med mera och vi kan ordna både frukost, lunch och middag för dig och dina medarbetare.