Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

« Alla Evenemang

Fredagar på Skepparp! / Avsmakningsmeny med Luna Vingård & Restaurang

31 maj 18:30 23:00

FREDAGAR PÅ SKEPPARP ❤️🥂
Vi bjuder in till en exklusiv avsmakningsmeny med matchande viner handplockade från Skepparp och Lysekils Luna Vingård & Restaurang. Luna är något så unikt som ett spanskt paradis i saltstänkta Lysekil, där ekologiska druvor odlas på en egen vingård.

Avsmakningsmeny och val av viner är noga sammansatt av kock, sommelier och vinmakare Javier Gonzalez Amador. Javier är känd för sina karismatiska vinprovningar, med originella, välsmakande viner, top-notch-matchade med sin autentiska tapas.

Förbered er för en minnesvärd kväll fylld med berättelsen om Javier och Luna i Lysekil, utsökta viner och enastående matupplevelser.

Avsmakningsmeny + vinpaket: 1195 sek

VINGÅRDEN
Javier, från Granada, Spanien, är bosatt i Lysekil där han, tillsammans med Anette Niklasson, driver Luna Vingård & Restaurang. År 2011 påbörjades planteringen av Luna Vingård. Idag har vingården cirka 5000 plantor och producerar mellan 800-1200 flaskor av vitt, rosé, orange och mousserande vin.

RESTAURANGEN
Restaurangen grundades 2004 och firar i år sitt 20-årsjubileum. Luna Vingård & Restaurang erbjuder allt från autentisk tapas till avsmakningsmenyer, catering och guidade turer på vingården.