Vi älskar bubblor och en stor del av skörden går till mousserande viner, vilka görs enligt Méthode traditionnelle eller Champagne-metoden som den också kallas. Våra viner är lätta, friska och krispiga där den pigga Solarisdruvan står i centrum.
Vi gör även ett rött, svalt vin på druvsorterna Rondo och Cabernet Cortis, som även ingår i vår rosé.
Våra viner präglas av vårt unika läge och det mikroklimat som råder här på Österlen. 
Klicka på flaskan för att läsa mer.

 • Grand Prix Mousserande Solaris, 2022

  299 kr

  Vår Kronjuvel där vinet ligger mellan 9-12 månader på finjästen.
  Tack vare den korta tiden på andra jäsningen får vi ett ungt friskt mousserande vin med unga, livliga och eleganta bubblor. Vinet ger fruktiga toner av krusbär, gröna äpplen, lime, fläder och passionsfrukt samt en härlig och lång eftersmak. 

   

 • Grand Prix Solaris, 2022

  240 kr

  Vårt vita vin lagras på ståltank tillsammans med finjästen i ca. 6 månader. Nyanserat, ungt och friskt. Vitt vin som hintar om fläder, päron, örter och lime. Storleken 75 cl är en tillfällig lansering i Systembolagets sortiment, lansering den 17/11 2023.

 • Grand Prix Mousserande Rosé, 2021

  329 kr

  Ett mousserande vin på druvorna Cabernet Cortis & Rondo.
  Andra jäsningen på flaska tar mellan 9-12 månader. Vinet är nyanserat och balanserat där det bjuds på bäriga toner av röda vinbär, hallon, grapefrukt, blodapelsin, kexighet och de krämiga bubblorna ger en fin lång munkänsla. 

 • Grand Prix Mousserande Solaris, 2021

  299 kr

  Vår Kronjuvel där vinet ligger mellan 9-12 månader på finjästen.
  Tack vare den korta tiden på andra jäsningen får vi ett ungt friskt mousserande vin med unga, livliga och eleganta bubblor. Vinet ger fruktiga toner av krusbär, gröna äpplen, lime, fläder och passionsfrukt samt en härlig och lång eftersmak. 

   

 • Skepparp Zero

  Zero Dosage Mousserande, 2020

  329 kr

  Elegant solaris och som överskriften avslöjar, Zero doasage. Alltså inget socker kvar efter andra jäsningen på flaska. Ett torrt, nyanserat mousserande vin med integrerade lena bubblor som bjuder på toner av päron, mineralitet, äpple och citrusfrukter. Trendigt är ordet! 

 • Final Demi Sec, 2018

  359 kr

  Vår Demi-Sec som även den görs enligt Methodé Traditionelle. Ett vin som bjuder på fräschör och sötma samtidig. Bubblorna är eleganta, unga och lite mystiska. Inslag av nektar, fläder, citrus och vit persika gör att den gärna tar sällskap av friska desserter eller en bit anklever. 

 • Grand Prix Solaris, 2021

  157 kr

  Vårt vita vin lagras på ståltank tillsammans med finjästen i ca. 6 månader. Nyanserat, ungt och friskt. Vitt vin som hintar om fläder, päron, örter och lime. 

   

 • Grand Prix +15°, 2021

  157 kr

  Skepparps Grand Prix +15° är ett lätt och svalt rödvin, framställt på druvorna Rondo och Cabernet Cortis. Vinet är producerat med utgångspunkt från de förutsättningar Sverige har för blå druvor, som generellt behöver något längre tid för att mogna.

 • Flaskjäst Cider

  90 kr

  Österlens milda höstar gör att äpplena mognar på ett gynnsamt sätt och får den optimala balansen mellan sötma, arom och syra. Det ger cidern en fruktig, mycket frisk smak med toner av gröna äpplen, honung, kryddor och citron.

  Av gårdens 15 000 äppelträd framställs Skepparps Cider som tillverkas enligt enligt Méthode traditionnelle. Cidern får alltså sin andra jäsning efter buteljering och det är då som de fina, små bubblorna och de extra goda aromerna bildas.