”Drop in” måndag till fredag
Mellan den 30 juni – 15 augusti håller vinbaren på Skepparps Vingård öppet måndag till fredag mellan klockan 12-17 så att du kan prova våra drycker och äta lättare rätter.
Välkommen in på ett glas svalkande vin!

- This event has passed.
Fredagar på Skepparp / Avsmakningsmeny med Luna Vingård & Restaurang
23 maj – 18:30 – 22:00

Välkomna till en kväll där ni får avnjuta en exklusiv avsmakningsmeny och matchande viner handplockade från Skepparp och Luna Vingård & Restaurang.
Javier, från Granada, Spanien, är bosatt i Lysekil där han, tillsammans med sin kompanjon Anette Niklasson, driver Luna Vingård & Restaurang. Restaurangen är ett av de ”hetaste och mest omtalade” på västkusten och Lysekil. Javier är både underhållande, matkunnig och har en sprudlande personlighet. Alltså kan vi se fram mot en familjär och spännande kväll på Skepparp.
År 2011 påbörjades planteringen av Luna Vingård. Idag har vingården cirka 5000 plantor och producerar mellan 800-1200 flaskor av vitt, rosé, orange och mousserande vin.
Förbered er för en minnesvärd kväll fylld med berättelsen om Javier & Luna i Lysekil, utsökta viner och enastående matupplevelser.
DATUM: 23 maj
TID: Kl. 18.30
PRIS: 1.195 kr avsmakningsmeny med ett generöst vinpaket
(med alkoholfritt paket 950:-)
VARMT VÄLKOMNA!

Meny: Endiver serveras med cabraleskräm, appelsin och valnötter. Lax i smördeg med Wasabi- och Limemajonäs. Kronärtskockor med grillade räkor och knarrig serranoskinka. Tonfisktartar med guacamole och granatäpple. Tataki på nötkött som serveras med spansk sås, sesam och japansk lök. Cheesecake enligt Lunas eget recept.