• Skepparp Zero

  Zero Dosage Mousserande, 2020

  299 kr

  Lansering 2/1, 2023
  Vår nya utgåva Zero Dosage är ett mousserande vin från skörden år 2020.

  Druvan Solaris kommer till sin rätt i detta krispig, fruktiga, friska och lekfulla bubbel tillverkat enligt ”methode traditionelle” där den andra jäsningen sker i flaskan.
  Zero Dosaqe Mousserande Solaris är ett vin som passar till livets stora och små händelser.

 • Grand Prix Solaris Mousserande, 2021

  Årgång 2021 av vår mousserande Solaris kommer finnas tillgänglig i slutet av maj 2023. Då hittar ni den i ett stort antal av Systembolagets butiker, över hela landet.

 • Grand Prix Final Demi Sec, 2018

  348 kr

  Perfekt som början och avslut. Grand Prix Demi Sec 2018 är gjort på 100% Solaris. En tvilling till klassikern Grand Prix mousserande, men med mer sötma, vilket gör att den passar utmärkt till en entrérätt med gåslever eller som ett avslut med smakrika ostar som getost och de flesta mögelostar. Vinet passar även underbart till desserter som t ex Pavlova.

   

 • Crossover

  199 kr

  Ett samarbete mellan den välkände vinmakaren Vito Piffer i Trentino och Skepparps Vingård som resulterat i ett nytt spännande mousserande vin av högsta klass. Med de traditionella italienska druvorna i en ”crossover” med våra svenska friska solarisdruvor. Druvorna som ingår är Solaris odlade på Skepparps Vingård och Chardonnay och Sauvignon, Italien.